Great Golf Travel - Åsögatan 154 C, 116 32 Stockholm - Telefon: 08 559 23 280, Sweden (+46) - E-post: info@greatgolf.se Hem

RESMÅL ERBJUDANDEN INFORMATION OM GREAT GOLF KONTAKTA OSS NYHETSBREV

SKOTTLAND - ST ANDREWS BOENDE OCH TRANPORT  

Klicka här för ett unikt kostnadsförslag!

 

St Andrews "The home of golf"
En resa till St Andrews är en oförglömlig upplevelse för en golfare. St Andrews, som ofta kallas ”The Home of Golf”, är en relativt liten stad med omkring 18 000 invånare. Staden lever av och för golf och är ett välbesökt Mecka för golfare från hela världen. Här ligger Royal and Ancient Golf Club of St Andrews som grundades år 1754 och är golfens styrande instans. Golfbanorna i St Andrews tillhör de förnämsta i världen. Det är många golfares dröm att en dag pegga upp på ”The Old Course” i St Andrews.

St Andrews disponerar över 6 fina golfbanor utöver Old Course. Den nyaste banan The Castle Course öppnade så sent som juni 2008. Banan går blygsamt under namnet ”det sjunde underverket”.

Även i St Andrews med omgivningar finns ett flertal berömda golfbanor. Strax söder om St Andrews ligger populära Kingsbarns Links och 40 km norr om staden ligger mästerskapsbanan Carnoustie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka er golfresa med oss till Skottland, Irland, England, Spanien eller Turkiet. Great Golf Travel erbjuder golfresor till några av de bästa golfbanorna i bland annat Storbritannien, Irland, Skottland, Spanien eller Turkiet. Vi har som mål att alltid ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse, både på och utanför golfbanan. Vi tror att en golfresa kan vara så mycket mer än bara en golfresa, och erbjuder därför minnesvärda aktiviteter exempelvis whiskeyprovning och lerduveskytte. Tack vare ett gott förhållande till de klubbar vi samarbetar med kan vi erbjuda dig bästa möjliga priser när du bokar din golfresa med oss. Våra golfresor kan bokas oavsett om du reser som privatperson eller med företaget. Så, greppa klubban och kontakta oss idag så hjälper vi dig att plocka ihop ett golfpaket som passar just dina önskemål. Res med Great Golf – experten på golfresor.

Great Golf Travel 2006 ®

    

 

 

AKTUELLT