Great Golf - Åsögatan 154 C, 116 32 Stockholm - Telefon: 08 559 23 280, Sweden (+46) - E-post: info@greatgolf.se Hem

RESMÅL ERBJUDANDEN INFORMATION OM GREAT GOLF KONTAKTA OSS NYHETSBREV

SYDVÄSTRA IRLAND HOTELL GOLFBANOR PRISER FLYG/TRANSPORT  

 

Lahinch Golf & Leisure Hotel
Mitt i den pittoreska byn Lahinch på Irländska västkusten ligger hotellet Lahinch Golf & Leisure. Komfort och bekvämlighet är Hotellets kännetecken. Här bor du i rymliga rum med stora bekväma sängar och ett tilltalande badrum. På hotellet finns ett Leisure Center med en härlig poolanläggning och separat jacuzzi. Lahinch Hotel har en bra restaurang som bland annat serverar traditionella irländska rätter. Det finns även en trevlig bar och ett kafé som serverar goda mackor. Den berömda golfklubben Lahinch ligger på kort promenadavstånd från hotellet och endast 12 km västerut ligger de berömda kalkstensklipporna Cliffs of Moher.

 

Killarney Towers Hotel & Leisure Centre
Towers Hotel ligger i centrala Killarney och har 182 rum. Hotellet har nyligen gått igenom en €10 miljonersrenovering och håller mycket hög klass. Rummen är rymliga och modernt inredda. Som namnet antyder finns här en SPA anläggning och en härlig pool. Hotellets bar är mycket populär och här spelas livemusik några kvällar i veckan. Under hotellet finns ett stort parkeringshus för hotellets gäster.

 
Killarney Avenue Hotel
Avenue Hotel är beläget i centrala Killarney framför den vackra nationalparken. Hotellet som nyligen har renoverats har en modern komfort, hjälpsam personal och den prima service som man kan förvänta sig av ett 4-stjärnigt hotell. Restaurangen erbjuder välsmakande internationella och irländska rätter med många lokala specialiteter. I hotellets bar spelar liveband några kvällar i veckan. Som gäst på Killarney Avenue har du tillgång till grannhotellet Killarney Towers Hotel & Leisure Center med en härliga poolanläggning