Great Golf Travel - Åsögatan 154 C, 116 32 Stockholm - Telefon: 08 559 23 280, Sweden (+46) - E-post: info@greatgolf.se Hem

RESMÅL ERBJUDANDEN INFORMATION OM GREAT GOLF KONTAKTA OSS NYHETSBREV

SKOTTLAND - PRESTWICK HOTELL GOLFBANOR PRISER FLYG/TRANSPORT  

Detalj karta Prestwick
Klicka här för ett unikt kostnadsförslag!

 

Prestwick
Prestwick ligger mitt på den skotska västkusten ca 53 km sydväst om Glasgow. Orten är mycket känt för sina golfbanor och sin flygverksamhet. Området tillhör det soligaste i hela Storbritannien och golfen håller absolut världsklass Här ligger golfbanorna som på ett pärlband längs kusten.Hit arrangeras golfresor för människor från hela världen för att spela de berömda banorna.Skottarna uppfann praktiskt taget golfen, så här är en golfare verkligen i sin rätta miljö. Vill man ta sig upp till Glasgow tar det ca 45 minuter med tåg. Resan går utmed kusten och längs de berömda golfbanorna. Skottland är även känd för sin fina whisky och det finns flera berömda destillerier att besöka. Vi rekommendera även ett besök på ön Arran som sägs vara ett Skottland i miniatyr.

En golfresa till skottland är ett måste för en golfare nån gång i livet.

 

 

 

 

 

 

 

Boka er golfresa med oss till Skottland, Irland, England, Spanien eller Turkiet. Great Golf Travel erbjuder golfresor till några av de bästa golfbanorna i bland annat Storbritannien, Irland, Skottland, Spanien eller Turkiet. Vi har som mål att alltid ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse, både på och utanför golfbanan. Vi tror att en golfresa kan vara så mycket mer än bara en golfresa, och erbjuder därför minnesvärda aktiviteter exempelvis whiskeyprovning och lerduveskytte. Tack vare ett gott förhållande till de klubbar vi samarbetar med kan vi erbjuda dig bästa möjliga priser när du bokar din golfresa med oss. Våra golfresor kan bokas oavsett om du reser som privatperson eller med företaget. Så, greppa klubban och kontakta oss idag så hjälper vi dig att plocka ihop ett golfpaket som passar just dina önskemål. Res med Great Golf – experten på golfresor.

Great Golf Travel 2006 ®

    

 

 

AKTUELLT