Great Golf Travel - Åsögatan 154 C, 116 32 Stockholm - Telefon: 08 559 23 280, Sweden (+46) - E-post: info@greatgolf.se Hem

RESMÅL ERBJUDANDEN INFORMATION OM GREAT GOLF KONTAKTA OSS NYHETSBREV

ENGLAND - BLACKPOOL HOTELL GOLFBANOR PRISER AKTIVITETER FLYG/TRANSPORT

Detalj karta

Klicka här för ett unikt kostnadsförslag!

 

Lytham St Annes
Vi har valt att samarbete med ett antal hotell som ligger ca 5 km söder om Blackpool i den mysiga hamnstaden Lytham St Annes. Här kan du bo ostört och hålla fokusen på golfen. Här ligger golfbanor och hotell mycket nära varandra. Stadens stolthet är den mytomspunna golfbanan Royal Lytham & St Annes. Det var här Seve Ballesteros vann två av sina tre Open Championship. Det flesta hotellen har härlig utsikt över Irländska sjön. Lytham St Annes är ett perfekt resmål för dig som vill bo bra och spela på utmärkta golfbanor. Om lusten faller på är det endast en kort taxiresa till nöjesstaden Blackpool.

Blackpool
Blackpool är en hamnstad längs med Englands nordvästra kust.
Staden är belägen vid en milslång sandstrand vid Irländska sjön,
ca 65 kilometer norr om Liverpool. Blackpool benämns ofta lilla Paris och stadens speciella kännetecken är det väldiga tornet som byggdes redan 1894, strax efter förebilden Eiffeltornet.

I Blackpool är det mesta av intresse koncentrerat kring den ett par mil långa strandpromenaden. Många familjer i norra England, Nordirland och Skottland har som tradition att åka hit ett par veckor varje sommar för att uppleva den speciella stämningen. Vid södra stranden liggern nöjesparken Pleasure Beach som öppnade redan 1896. Här finns hela 13 olika bergochdalbanor, bland annat den väldiga Big One, som under några år var världens högsta och snabbaste. Det finns gott om barer och nattklubbar som är flitigt besökta. Blackpool är en mycket livlig stad framför allt på helger och under sommarmånaderna men helt klart värt ett besök året om.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi arrangerar golfresor till England och Blackpool
Great Golf Travel 2006 ®

 

 

AKTUELLT