Great Golf - Åsögatan 154 C, 116 32 Stockholm - Telefon: 08 559 23 280, Sweden (+46) - E-post: info@greatgolf.se Hem
Southport
Blackpool
Dublin
Sydvästra
Prestwick
Turnberry
Information
Kontakt
Banor Hotell Priser Aktiviteter Flyg/Transport    

 

Detalj karta Southport

Klicka här för ett unikt kostnadsförslag!

 

Golf runt Southport
Southport är en mycket trivsam hamnstad som ligger längs med Englands nordvästra kust och är ett utmärkt val för dig som söker en unik golfresa. Denna tilltalande stad är belägen 60 km nordväst om Manchester och 30 km norr om kulturstaden Liverpool vilket gör området till ett mycket tillgängligt resmål.

Southports stora fördel gentemot andra golfdestinationer är att du som golfare bor nära banorna och kan maximera din tid på fairway istället för på ”the motorway”. I Southport med omgivningar finns 15 topp banor inom en halv timmes bilfärd, ett halvt dussin är mästerskapsbanor. Royal Birkdale, Hillside och Southport & Ainsdale är bokstavligen din närmaste granne om du väljer att bo inne i Southport. Samlingen av så många topp banor inom ett så litet geografisk område gör regionen till en synnerligen unik golf upplevelse – en golfares paradis.

Southport har säkrat the ”Open Championship” för 2008. ”The Open” är den mest prestigefyllda av alla mästerskap. Tävlingen kommer att återvända till Royal Birkdale och förstärka Southports rykte som Englands golfhuvudstad. Närheten till Royal Liverpool, värd för ”The Open” 2006 och Royal Lytham & St Anne värd för 2012 års mästerskap gör detta område till en kunglig vistelseort för golfare.

Southport har mycket att erbjuda utöver golfen.

 

 

 

 


Vi arrangerar golfresor till England och Southport
Great Golf Travel 2006 ®

 

 

SENASTE NYTT