Great Golf - Åsögatan 154 C, 116 32 Stockholm - Telefon: 08 559 23 280, Sweden (+46) - E-post: info@greatgolf.se Hem
Southport
Blackpool
Dublin
Sydvästra
Prestwick
Turnberry
Information
Kontakt
Banor Hotell Priser Golf Resorts Flyg/Transport    

 

Detalj karta Dublin

Klicka här för ett unikt kostnadsförslag!

 

Golf runt Dublin
Många golfare har upptäckt att gräset faktiskt är grönare på Irland. Det är inte för inte som Irland kallas för "den gröna ön". Det är ett oerhört vackert land med sina berg och dalar, mjuka kullar, vilda kuster och orörd natur. Människorna är vänliga och gästfria och lätta att komma i kontakt med. På Irland finns 440 golfbanor varav 400 har 18 hål. En golfresa till Irland är ett minne för livet. Till Irland och Dublin kan du åka året runt, högsäsong för att spela golf är april - oktober.
Närmare 40 miljoner runt om i världen kallar sig irländare, 4,2 miljoner finns på Irland och ca 1 miljon bor i Dublin. Staden är modern och de senaste årens ekonomiska boom har satt sin prägel, landet har lockat till sig investerar och kapital. Golf Resorten i Dublins omgivningar är av absolut högsta kvalitet. Här bor du riktigt lyxigt och kan spela golf på flera mästerskapsbanor.
För dig som gillar att shoppa finns Grafton Street i centrala Dublin, här finns ett stort utbud av butiker samlade. Stadens mest exklusiva varuhus Brown Thomas ligger här med märken som Dolce & Gabbana, Gucci och Louis Vuitton.
Öl är ett viktigt kapitel i den irländska kulturen. Det finns närmare 1000 pubar i Dublin och är en del av det sociala livet. Vid ett besök på en ölservering är chansen stor att du kommer i kontakt med Europas vänligaste människor som gillar att småprata i barerna.
Vi rekommenderar ett besök på Guinness Storehouse som har över
3 miljoner besökare. Här får du följa processen där korn, humle, jäst och vatten till slut blir det mörka ölet. Besöket avslutas med en pint i Gravity bar där du har vidsträckt panorama utsikt över huvudstaden.

En Golfresa till Irland är idealisk för dig som vill spela prima golf och samtidigt ha tillgång till en modern stad med bra nöjesliv.

 

 

 

 

Vi arrangerar golfresor till Irland och Dublin
Great Golf Travel 2006 ®

 

SENASTE NYTT